Termeni și condiții

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

OVIDCOMP S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

  1. Acest site este intretinut si administrat de OVIDCOMP S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare „Societate”
  2. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului neosoftgrup.ro este denumit „Client”
  3. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.neosoftgrup.ro) va fi denumita generic „site-ul neosoftgrup.ro”
  4. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul neosoftgrup.ro vor fi denumite in continuare „continut”

Tranzactiile pe site

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului neosoftgrup.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului nesoftgrup.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului nesoftgrup.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ului nesoftgrup.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului nesoftgrup.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Informatiile produsului

Multe din produsele disponibile pe site sunt disponibile si in magazinele noastre. Preturile afisate pe site sunt in RON si includ T.V.A.. Aceste produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.

Erori, inexactitati si omisiuni

Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai curat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului nesoftgrup.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
OvidComp SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI neosoftgrup.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL nesoftgrup.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Tarife si livrare

Preturile afisate pe site includ TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuarii unei comenzi, in functie de localizarea destinatiei (în Galați sau în tara).

Pentru comenzile in municipiul Galați aveti posibilitea de a ridica coletul din magazinul in care se afla produsul, si care v ava fi indicat de reprezentantul OvidComp telefonic. In acest caz, cheltuielile de livrare sunt 0. De asemenea, in cazul in care ati gasit un produs pe placul dumneavoastra si doriti sa mergeti personal in magazin pentru a-l cumpara, ne puteti contacta pentru detalii prin e-mail sau telefonic si va asteptam in unul din magazinele noastre.

Pentru celelalte judete ale Romaniei, livrarea se va realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientativ, costurile cu transportul se incadreaza intre 20-30 RON.

Pentru livrarile în afara Romaniei, tarifele vor fi comunicate pe email.

Termenul de livrare este de cca. 2 zile socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Returnarea produselor

In cazul in care, unul dintre produsele comandate nu va place sau nu corespunde necesităților dumneavoastră acesta poate fi returnat si veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, in functie de dorinta dumneavoastra.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai în conditiile actului normativ mentionat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile sa se retraga din contractul privind furnizarea produselor la distanta fara sa fie nevoit sa justifice decizia de retragere, urmând sa primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul produsului, conditionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vânzatorul are dreptul ca în situatia în care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislatiei.

Dorim sa subliniam ca un produs poate fi returnat atata timp cat acesta nu a fost desigilat, nu prezinta defecte noi iar etichetele nu au fost inlaturate. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalajul original .

De asemenea, va rugam sa precizati, totodata daca in locul produsului expediat doriti sa primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ati asigurat ca produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi returnat, il puteti expedia catre urmatoarea adresa: OVIDCOMP S.R.L. , CUI RO13747173,J17/138/2001, Adresă: Galati, Str. Brailei, nr. 187, bl. A. Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care ati optat pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veti receptiona noul colet va fi comunicata imediat ce se poate confirma receptia produsului expediat de dumneavoastra. In cazul in care doriti sa primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani va fi trimisa in termen de maxim 14 zile de la receptia de catre OvidComp SRL a produsului trimis de dumneavoastra, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul IBAN. Atentie suma returnata este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare si transport sunt suportate de dumneavoastra ele nu se restituie!

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise au fost eronate.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin www.nesoftgrup.ro se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata si OG 21/1992 Republicata.

Produsul defect se returneaza in cutia lui originala impreuna cu bonul fiscal si talonul de garantie.

In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si folosire prezentate în certificatul de garanție.

Deteriorarile de genul zgarieturilor ce au fost produse de catre client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.

Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei.

Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre vanzator.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Product added to compare.

Site-ul nostru folosește cookies. Navigarea în continuare presupune acceptarea necondiționată a Politicii noastre de cookies.