DESPRE NOI

Neosoft este un important furnizor de servicii IT pe piata din Galati, fiind o firma specializata in vanzarea, proiectarea, instalarea, administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare.

Firma noastra ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene.

Portofoliul nostru de servicii cuprinde: proiectare si realizare retele de calculatoare; cablare structurata pentru retele de date si voce; lucrari de modernizare a retelelor existente; configurarea si securizarea legaturii la internet; instalare si configurare servere cu sistem de operare Windows/Linux si statii de lucru; back-up si recuperare de date; service calculatoare si retele de calculatoare, upgrade; suport tehnic; vanzare de produse specifice domeniului IT.

OVIDCOMP S.R.L a fost infiintata in anul 2001, avand o vechime pe piata de aproape 14 ani, perioada in care a evoluat, castingand increderea a sute de clienti si firme deopotriva datorita serviciilor acordate, atat servicii de domeniu tehnic, cum ar fi service-ul dar si servicii de consultanta in legatura cu probleme software si hardware.

Ovidcomp S.R.L. este un important furnizor de servicii IT pe piata din Galati, fiind o firma specializata in vanzarea, proiectarea, instalarea, administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare. Firma noastra ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene.

Product added to compare.

Site-ul nostru folosește cookies. Navigarea în continuare presupune acceptarea necondiționată a Politicii noastre de cookies.